.
Kantoor ARE Makelaars Den Haag
Dé NVM Aankoopmakelaar in Den Haag


Maak ik in de huidige markt wel kans zonder enorm te overbieden? Dat is bij uitstek de meest gestelde vraag van woningzoekenden die bij ons kantoor binnenlopen.

Het antwoord is misschien niet wat je zou verwachten. Ja, zeker. Ondanks de grote vraag zijn er genoeg kansen om voor een scherpe prijs te kopen. Zelfs voor starters!


Wat doet een NVM aankoopmakelaar?

DSC_0231

Bespaar duizenden euro's


Kies voor begeleiding van een NVM aankoopmakelaar uit Den Haag.  Deze makelaar vindt jouw droomhuis, gaat samen met je bezichtigen en onderhandelt de beste aankoopprijs.

Ben jij nog niet zo ver en wil je eerst meer inzicht in de mogelijkheden? Scroll verder en begin met een gratis adviesgesprek, dan weet je precies waar je aan toe bent!


Aankoopmakelaar inschakelen

Huis-gekocht-in-Den-Haag-met-NVM-Aankoopmakelaar

Begin met een adviesgesprek


We nemen het gehele aankooptraject met je door en we beantwoorden al je vragen. Wij kunnen snel inschatten wat voor jouw situatie de optimale aankoopstrategie is.

✔︎  Ontdek je kansen op de markt
✔︎  Ontvang de nieuwste woningen  

✔︎  Toelichting van onze werkwijze

Klik op de knop en laat vrijblijvend je gegevens achter. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om één van onze kantoren te bezoeken, dan adviseren wij je telefonisch!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Tevreden klant koophuis Den Haag

Hebben we een makelaar nodig?


“Na lang wikken en wegen – want hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? – besloten we in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van. Zonder aankoopmakelaar was het niet gelukt ons droomhuis te kopen. Lang verhaal kort: ARE is niet alleen de investering dubbel en dwars waard, het advies dat ze geven is een baken van rust in een chaotische periode!” – Jarl


Bekijk 100+ beoordelingen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een adviesgesprek in te plannen!

  > DSC_0129

  Mijn makelaar was Astrid Soeters. Ik heb heel fijn samengewerkt. Ze is scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

  Dhr. Hiddinga
  Lees alle reviews
  > TEAM ARE Makelaars Den Haag

  ARE Makelaars helped me find a house. They were really patient with me which was nice. They stood by me during the whole process. We couldn't meet face to face but we had video calls.

  Mevr. Hill
  Lees alle reviews
  > NVM makelaar

  Mijn ervaring met ARE Makelaars is erg goed, Ze hebben mij super snel en efficient geholpen met het proces. Naast het feit dat ze erg snel en efficient helpen, zijn ze ook nog is. Klantvriendelijk ik kon altijd met al mijn vragen terecht. Bedankt voor deze goede service!

  Dhr. Essenburg
  Lees alle reviews