.
Huis gekocht in Den Haag met NVM Aankoopmakelaar
Dé Aankoopmakelaar in Den Haag


Als je de markt al een tijdje in de gaten houdt zul je het kopen van een woning wellicht somber inzien. Maak je eigenlijk wel kans gezien er nu zo veel concurrentie is?

Kies voor begeleiding van een NVM aankoopmakelaar. Deze makelaar vindt jouw droomhuis, gaat samen met je bezichtigen en onderhandelt de beste aankoopprijs!


Bekijk onze succesverhalen

Begin met een adviesgesprek


Begin nu met een gratis adviesgesprek waarin we het aankooptraject doornemen en je vragen beantwoorden.

✔︎  Ontdek je kansen op de markt
✔︎  Ontvang een handig stappenplan
✔︎  Toelichting werkwijze & tarieven

Onze makelaar kan je telefonisch adviseren. Uiteraard nodigen wij je ook graag uit op één van onze kantoren!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Huis kopen in Den Haag

Zelf de ideale woning vinden?


Plaats een gratis zoekopdracht en ontvang één maand de nieuwste woningen van alle makelaars in Den Haag. Vaak zelfs 48 uur vóórdat ze op Funda staan!


Kies je woonwensen

Review huis kopen

Hebben we een makelaar nodig?


“Na lang wikken en wegen – want hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? – besloten we in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van. Zonder aankoopmakelaar was het niet gelukt ons droomhuis te kopen. Lang verhaal kort: ARE is niet alleen de investering dubbel en dwars waard, het advies dat ze geven is een baken van rust in een chaotische periode!” – Jarl


Bekijk 100+ beoordelingen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Laat je telefonisch adviseren of kom langs bij één van onze vestigingen in Den Haag!

  > Astrid Soeters Makelaars Den Haag

  Mijn makelaar was Astrid Soeters. Ik heb heel fijn samengewerkt. Ze is scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

  Dhr. Hiddinga
  Lees alle reviews
  > TEAM ARE Makelaars Den Haag

  ARE Makelaars helped me find a house. They were really patient with me which was nice. They stood by me during the whole process. We couldn't meet face to face but we had video calls.

  Mevr. Hill
  Lees alle reviews
  > NVM makelaar

  Mijn ervaring met ARE Makelaars is erg goed, Ze hebben mij super snel en efficient geholpen met het proces. Naast het feit dat ze erg snel en efficient helpen, zijn ze ook nog is. Klantvriendelijk ik kon altijd met al mijn vragen terecht. Bedankt voor deze goede service!

  Dhr. Essenburg
  Lees alle reviews