aankoopmakelaar

Dé Aankoopmakelaar in Den Haag

Wat kost een aankoopmakelaar?
Er komt veel kijken bij de aankoop van een nieuw huis. Hoe valt u op bij de verkopende partij en maakt u in de huidige markt wel kans zonder enorm te overbieden?

Kies voor begeleiding van een NVM aankoopmakelaar. Deze makelaar vindt uw droomhuis, bezichtigt mee en bespaart u al snel duizenden euro’s op de aankoopprijs.

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u meer inzicht in de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek, dan weet u precies waar u aan toe bent!

Aankoopmakelaar

Begin met een adviesgesprek

De aankoopmakelaar in Den Haag
We nemen het aankooptraject met u door en geven antwoord op uw vragen. Wij kunnen snel inschatten wat voor u de juiste aankoopstrategie is.

✔︎  Ontdek uw kansen op de markt
✔︎  Ontvang een handig stappenplan
✔︎  Toelichting werkwijze en tarieven 

Klik op de knop en laat vrijblijvend uw gegevens achter. Onze experts nemen graag de tijd om u te adviseren, zodat u een miskoop kunt voorkomen!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Wat zeggen onze klanten?


“Na lang wikken en wegen – want hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? – besloten we een aantal maanden geleden in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van. Zonder ARE was het niet gelukt ons droomhuis te kopen. Lang verhaal kort: ARE is niet alleen de investering dubbel en dwars waard, het advies dat ze geven is een baken van rust in een toch zeer chaotische periode!” – Jarl


Bekijk 100+ beoordelingen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Liever een digitale kop koffie? Het adviesgesprek is ook telefonisch mogelijk.

  Bezuidenhout

  De Eerensplein 8

  2593 NA 'S-Gravenhage

  070 30 40 141

  info@are.nl

  BOMEN- EN BLOEMENBUURT

  THOMSONLAAN 113

  2565 JA 'S-Gravenhage

  070 30 40 141

  info@are.nl