Aankoopmakelaar

Schakel een expert in

Aankoopmakelaar

Ben je op zoek naar een woning in Den Haag of heb je er al eentje op het oog? Kom vrijblijvend in contact met één van onze experts. Zij kennen de markt als geen ander en staan klaar om voor je aan de slag te gaan.
.
..✔︎  We vinden een woning die bij je past
..✔︎  Een kritische blik bij de bezichtiging
..✔︎  Maximaal onderhandelingsresultaat
..✔︎  De opmaak van juridische stukken
..✔︎  Kopen met professionele begeleiding
.
Wij begeleiden je in het koopproces en zorgen ervoor dat jouw droomhuis ook echt van jou wordt. Vanaf de bezichtiging tot het tekenen bij de notaris, begeleiding van A tot Z. Zo maak jij de beste kans op een woning die helemaal naar wens is!

Vragen? Begin met een adviesgesprek
Wat is mijn woning waard?

Stappenplan

.
Stap 1:
Een aankoopmakelaar geeft advies over je woonwensen en je kansen op de markt. Zo gaan we gericht op zoek naar een woning die écht bij je past.
.
Stap 2: We houden de woningmarkt in de gaten en bepalen de beste koopstrategie. We kunnen snel schakelen zodra je droomhuis in de verkoop gaat.
.
Stap 3: Jij ziet jezelf er al wonen, maar een makelaar handelt zonder die emotie. Wij bereiken een lagere koopsom dan als je zelf zou onderhandelen.
.
Stap 4: We maken de juridische stukken zorgvuldig op en voordat de overdracht plaatsvindt doen we nog een uitgebreide inspectie. Is alles zoals was afgesproken?
.

Laat je vrijblijvend adviseren

Wij nodigen je graag uit op ons kantoor aan het De Eerensplein in Bezuidenhout of aan de Thomsonlaan in de Bomenbuurt. Liever een gesprek op afstand? Videobellen is nu ook mogelijk!