Gratis Zoekopdracht
De Aankoopmakelaar in Den Haag

Boven de vraagprijs bieden lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Kom je er nog wel tussen nu er zoveel concurrentie is? Om de beste kans te maken kies je voor de begeleiding van een NVM aankoopmakelaar.
.
Wij vinden de ideale woning en onderhandelen de scherpste prijs. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Meer weten over je kansen op de markt? Scroll verder voor ons stappenplan en begin met een adviesgesprek!
.
.
Waarom krijgen wij een 9,0?

Zorgeloos kopen

Waarom een adviesgesprek?

Tijdens het adviesgesprek van ongeveer 45 minuten nemen we het gehele aankooptraject rustig met je door. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent.
.
.. ✔︎  Krijg antwoord op al je vragen
.. ✔︎  Ontvang de nieuwste woningen
.✔︎  Advies over de aankoopstrategie 

.
Vraag nu een oriënterend adviesgesprek aan. Het kost niks en je zit nergens aan vast. Wij doen graag ons best voor je, zodat jij goed voorbereid op huizenjacht gaat!

Gratis adviesgesprek aanvragen
Begeleiding van A tot Z

Aankoop stappenplan:

STAP 1

Hoeveel hulp heb je nodig?

Onze aankoopmakelaar vindt de ideale woning, gaat mee naar de bezichtiging en onderhandelt namens jou de beste prijs. Heb je al iets op het oog? Schakel onze hulp dan alleen in voor het onderhandelen en het opmaken van de koopovereenkomst. Wij werken altijd met een pakket op maat. De werkzaamheden die je met ons afspreekt bepalen de hoogte van de courtage.

STAP 2

De ideale woning vinden

Met twee kantoren in Den Haag weten wij precies wat er op de markt komt. We vergelijken je woonwensen met de woningen in de NVM-database. Zit er niks tussen wat je aanspreekt, dan houden we het aanbod voor je in de gaten. Wil je zelf ook het nieuwste aanbod ontvangen? Plaats dan een gratis zoekopdracht en ontvang dagelijks de nieuwste woningen van alle NVM makelaars in Den Haag.

STAP 3

Samen naar de bezichtiging

Zodra we een woning hebben gevonden waar je enthousiast van wordt is het tijd voor de bezichtiging. Wij gaan met je mee om de woning aan een kritische blik te onderwerpen. Hierbij letten we extra goed op het onderhoud van de woning en de eventuele gebreken. Loop jij na de bezichtiging nog een rondje door de wijk, dan gaan wij alvast aan de slag met de biedingsstrategie.

STAP 4

De beste prijs voor de woning

Heb je na de bezichtiging nog steeds een goed gevoel over de woning? Wij onderhandelen namens jou de scherpste prijs. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Op basis van de marktwaarde adviseren we je een strategisch openingsbod. Hierbij maken we eventueel de ontbindende voorwaarden op, zodat je indien nodig later nog van de aankoop af kunt zien.

STAP 5

De financiering rondmaken

Je hebt je handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Nu dien je de financiering van de woning definitief rond te maken. Zodra dit gelukt is stuurt de bank je hypotheekstukken naar de notaris. Ben je benieuwd naar je maximale hypotheek? Wij helpen je bij het vinden van een hypotheekadviseur die precies kan vaststellen welk bedrag je aan hypotheek nodig hebt.

STAP 6

Proosten bij de notaris!

Wanneer de datum voor de overdracht is vastgesteld is het afwachten tot de notaris alles heeft voorbereid. Dan rest nu niks anders dan het plaatsen van de laatste handtekening. Gefeliciteerd, je bent de trotse eigenaar van je nieuwe droomhuis! Wil je meer weten over je kansen op de markt? Scroll dan verder en vraag een gratis adviesgesprek aan met onze aankoopmakelaar!

Gratis Adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Kom langs op het De Eerensplein of aan de Thomsonlaan. Liever een gesprek op afstand? Videobellen is ook mogelijk!

  > ARE Makelaars Den Haag

  Fijn persoonlijk contact, toen zich problemen voordeden met de VVE werden we prima geholpen waardoor alles toch nog goed is afgelopen. Zelfs het voorzitten van een vergadering 's avonds op kantoor was daarvoor geen probleem.

  Thomsonlaan 208
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Ed Caminada is een aardige beleefde, rustige en vriendelijke man. Ik kan hem echt aanraden. Voor de 2de keer is hij mijn makelaar.

  Valkenboskade 125
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Very happy with service. Agent helped with the negotiation and provided a valuable advice to finalize the purchase. In our case communication was entirely in English. Happy to recommend.

  Finnenburg 50
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Astrid Soeters is vakkundig, vriendelijk, rustig en heeft zichtbaar plezier in het werk. Mooi resultaat. Heerlijk om met het team ARE Makelaars te werken.

  Rijklof van Goensstraat 69
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Zeer prettig contact met makelaar Ed Caminada. Deskundig advies. 10% onder de vraagprijs uitgekomen in 'verkopersmarkt'. Echt een aanrader!

  Herderslaan 57
  Lees alle reviews