Koopwoningen Den Haag
Dé NVM Aankoopmakelaar in Den Haag

Als je de woningmarkt al een tijdje in de gaten houdt zul je het wellicht wat somber inzien. Klanten stellen ons tegenwoordig dan ook vaak de vraag: maak ik eigenlijk nog wel kans nu er zoveel concurrentie is?
.
Een begrijpelijke zorg nu overbieden de norm lijkt en je soms wel tien keer moet bezichtigen voordat je beet hebt.. Gelukkig zijn er ondanks de concurrentie genoeg kansen om eigenaar te worden van je droomhuis.
.
Bij ARE combineren wij ons grote netwerk met slimme online tools om vraag en aanbod te goed matchen. Aankopen vinden hierdoor regelmatig plaats vóórdat de woning officieel op de bekende huizensites staat!

Service op maat

De markt verandert continu. Om je zo goed mogelijk te helpen bieden wij geen standaard pakket, maar werken wij altijd met persoonlijke service op maat. Zo betaal je nooit teveel en is het resultaat altijd optimaal.
.
Waarom ARE Makelaars?
..✔︎  Begeleiding van A tot Z 
..✔︎  Meer dan 30 jaar ervaring
..✔︎  Klanten geven ons een 9,0!
.

Kom direct in contact met onze aankoopmakelaar. Wil je eerst meer weten over je kansen op de markt? Scroll dan verder en ontdek het voordeel van een gratis adviesgesprek voor de aankoop van een woning!

Aankoopmakelaar inschakelen

Koopwoningen Den Haag

Begin met een adviesgesprek

Ben jij je aan het oriënteren en kun je wel wat hulp gebruiken? Om je op weg te helpen nodigen we je uit voor gratis adviesgesprek waarin we alle mogelijkheden voor een aankoop met je doornemen.
.
Waarom een gratis adviesgesprek?
..✔︎  Ontdek je kansen in de markt
..✔︎  Advies over de aankoopstrategie
..✔︎  Ontvang een handig stappenplan
.
Het adviesgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is geheel vrijblijvend. Na afloop zit je dus nergens aan vast. Je bent welkom op het De Eerensplein of aan de Thomsonlaan. Wij doen graag ons best voor je!

Gratis adviesgesprek aanvragen

> ARE Makelaars

Mijn makelaar was Astrid Soeters. Ik heb heel fijn samengewerkt. Ze is scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

Dhr. Hiddinga
Lees alle reviews
> Den Haag NVM Makelaar

ARE Makelaars helped me find a house. They were really patient with me which was nice. They stood by me during the whole process. We couldn't meet face to face but we had video calls.

Mevr. Hill
Lees alle reviews
> Schermafbeelding 2021-06-22 om 17.09.25

Na lang wikken en wegen - hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? - besloten we in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Sterker nog: we zijn er buitengewoon blij mee, want ik durf te zeggen dat het ons zonder Ed Caminada niet was gelukt ons droomhuis te kopen!

Dhr. van der Ploeg
Lees alle reviews
> NVM makelaar Den Haag

ARE Makelaars heeft Kortdaad opgetreden. Het proces liep heel voorspoedig en de manier waarop de makelaar heeft opgetreden was heel goed. Ed heeft me continue op de hoogte gehouden en gaf goed advies richting de volgende stap.

Dhr. de Goede
Lees alle reviews