Gratis zoekopdracht

Zo vind jij een woning

Gaat er een woning in de verkoop, dan moet je er snel bij zijn. Maar wat als je geen tijd hebt om elke dag het internet af te speuren?
.
Plaats een gratis zoekopdracht en ontvang 2 maanden het aanbod van alle NVM makelaars in Den Haag.
.
Kies je woonwensen en ontvang de nieuwste woningen, vaak zelfs een paar dagen vóórdat ze op Funda staan!

Plaats een zoekopdracht

Zorgeloos kopen

Aankoopmakelaar

Als je de woningmarkt in de randstad al een tijdje in de gaten houdt zul je het wellicht wat somber inzien. Overbieden op woningen lijkt door de enorme concurrentie eerder regel dan uitzondering.
.
Om kans te maken op een woning kiezen de meeste kopers voor de begeleiding van een aankoopmakelaar. Onze makelaars vinden een woning die écht bij je past, gaan mee naar de bezichtiging en onderhandelen voor jou de beste prijs. Zo verdienen zij zichzelf altijd terug.
.
Ben je nog niet zo ver en wil je eerst meer weten over je kansen op de markt? Scroll verder en ontdek het voordeel van een vrijblijvend adviesgesprek!

Aankoopmakelaar Den Haag

Begin met een adviesgesprek

Koop je voor het eerst een woning of is het alweer een tijdje geleden? In dat geval heb je vast veel vragen. Wij nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we het gehele aankooptraject met je doornemen. 
.
Waarom een adviesgesprek?
.✓ Samen vinden we je kansen in de markt
.✓ De beste aankoopstrategie voor jouw situatie
.Ontvang woningen voordat ze op Funda staan
.Het kost je niks en je zit nergens aan vast
.
Na het adviesgesprek weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een goed gevoel de markt op. Heb je straks een woning op het oog en wil je met ons verder? Als aankoopmakelaar begeleiden wij je van A tot Z. We doen graag ons best voor je!

Neem contact op

Laat hieronder je gegevens achter. Eén van onze medewerkers zal contact met je opnemen om je aankoopwensen door te nemen. Vervolgens kun je een afspraak inplannen om langs te komen op ons kantoor aan het De Eerensplein in Bezuidenhout of aan de Thomsonlaan in de Bomenbuurt. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

  > Makelaar Den Haag

  Astrid Soeters is vakkundig, vriendelijk, rustig en heeft zichtbaar plezier in het werk. Mooi resultaat. Heerlijk om met het team Are Makelaars te werken.

  Rijklof van Goensstraat 69
  Lees alle reviews
  > Makelaar Den Haag

  Het is voor ons een lange zoektocht geweest, maar uiteindelijk hebben we met hulp van ARE een heerlijk huis gevonden.

  Koningin Wilhelminalaan 237
  Lees alle reviews
  > Makelaar Den Haag

  Het contact was snel en correct, prettig. Verrichtte alle handelingen met betrekking tot aankoop. Dichtbij, dus dat is prettig. Advies met betrekking tot notaris.

  Norenburg 165
  Lees alle reviews
  > Makelaar Den Haag

  Very happy with the service. Agent helped with the negotiation and provided a valuable advice to finalise the purchase. In our case communication was entirely in English. Happy to recommend.

  Finnenburg 50
  Lees alle reviews