Team ARE Makelaars

Al meer dan 10 jaar actief in Den Haag

Zoek je een woning in Den Haag? In dat geval heb je een makelaar nodig die de Haagse huizenmarkt door en door kent en dus voor jou het beste resultaat uit de onderhandelingen kan halen. Kies voor het team van ARE Makelaars.

Wij begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het kopen of verkopen van een woning. Door de inzet van onze gepassioneerde collega’s en ook door goed naar de hectisch markt te kijken is ARE Makelaars inmiddels een gevestigde naam in Den Haag geworden.

Daarbij zijn wij lid van de NVM. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je de aan- of verkoop niet zomaar aan een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit en deskundigheid.
Wij maken graag kennis om uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen!

over ons

ontmoet ons team

history_image
over ons

EEN KLEIN STUKJE GESCHIEDENIS

Eind 2009 openden wij ons kantoor op het De Eerensplein in het Bezuidenhout. Een wijk die een roerige geschiedenis heeft. In een ruim opgezette, chique woonwijk zijn in de tweede wereldoorlog forse gaten geslagen. Daardoor is de bebouwing divers. Er zijn grote oude herenhuizen, dertigerjaren portiekwoningen en na-oorlogse appartementen. Een interessante mix dat een breed scala aan bewoners oplevert.

Na een paar jaar succesvol makelen op ‘het plein’ begonnen we te denken over een tweede vestiging. We vonden een plek aan de Thomsonlaan. Ook hier een gevarieerde bevolking, die één ding gemeen heeft: ze houden van hun wijk en willen er eigenlijk nooit meer weg. Verhuizingen binnen de wijk zijn dus aan de orde van de dag, al zijn er ook mensen die hun geluk in verre buitenlanden gaan beproeven of die zich vanuit andere delen van de stad of het land hier vestigen.

 

> ARE Makelaars

REVIEWS 10

Hele traject precies zo gelopen zoals makelaar vantevoren had aangegeven. Top gegaan dus; niets dan lof!

een Funda gebruiker (verkoop Bezuidenhout)
Lees alle reviews
> ARE Thomsonlaan

REVIEWS 9,2

Het contact verliep altijd met korte lijntjes. Op vrijdag kreeg ik een belletje van de makelaar hoe de bezichtigingen waren verlopen. En er werd goed geluisterd naar mijn wensen en goede adviezen gegeven.

Mevr. E. Meelhuijsen / Isabellaland 924
Lees alle reviews