Onze specialisten

Wat-kost-een-aankoopmakelaar
Beoordeeld met een 9,0

ARE Makelaars


Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar belangrijk is. Een makelaar kiest u niet zomaar. Bij ARE kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en eerlijk advies.

Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Onze makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Zo garanderen wij u het beste resultaat. 

Wilt u meer weten over onze werkwijze of diensten? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier. Wij nemen op werkdagen contact met u op.

> Astrid Soeters Makelaars Den Haag

Makelaar Astrid Soeters heeft mij prima door het verkoopproces geleid en voor een mooie prijs de woning verkocht. Deskundig, benaderbaar en geduldig. Een pluim ook voor het kantoorpersoneel, die goed bereikbaar en zeer vriendelijk waren. Topmakelaar!

Mevr. van Oeveren
Lees alle reviews
> Ed ARE Makelaars Den Haag

We besloten een aantal maanden geleden in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we sindsdien geen seconde spijt van gehad. Want ik durf in alle oprechtheid te zeggen dat het ons zonder Ed Caminada niet was gelukt ons droomhuis te kopen!

Wieger van der Ploeg
Lees alle reviews
> Den Haag NVM Makelaar

Het kantoor was altijd goed bereikbaar. Vanwege grote drukte erg blij dat zij alles regelden en ook in de gelegenheid waren om extra tijd en mensen beschikbaar te maken voor de bezichtigingen. Strategie die we uitgestippeld hadden voor de verkoop werkte perfect, met een mooie verkoopprijs tot gevolg.

Een funda gebruiker
Lees alle reviews