Woning Kopen in Den Haag
Dé NVM Verkoopmakelaar in Den Haag

De meeste mensen hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten..
.
Verkoop je bij ARE, dan krijg je exclusief toegang tot woningen die nergens anders worden aangeboden. Er is slechts één regel: om dit aanbod voor de markt uit te bekijken moet ook jij je eigen woning presenteren.
.
Op deze manier kom je als verkoper voorin de rij van woningzoekers en kun je het aan- en verkoopproces perfect op elkaar te laten aansluiten!

Service op maat

De markt verandert continu. Om je zo goed mogelijk te helpen bieden we geen standaard pakket, maar werken wij altijd met persoonlijke service op maat. Zo betaal je nooit teveel en is het resultaat altijd optimaal.
.
Waarom ARE Makelaars?
..✔︎  Full service begeleiding
..✔︎  Meer dan 30 jaar ervaring
..✔︎  Klanten geven ons een 9,0!
.

Bekijk onze werkwijze en kom direct in contact met onze verkoopmakelaar. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Scroll dan verder en begin met een gratis adviesgesprek voor de verkoop van een woning!

Verkoopmakelaar inschakelen

NVM Verkoopmakelaar Den Haag

Begin met een adviesgesprek

Ben jij je aan het oriënteren en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij komen graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek waarin we alle opties doornemen. Samen bekijken we de woning en wij adviseren een vraagprijs.
.
Waarom een gratis adviesgesprek?
..✔︎  Krijg antwoord op al je vragen
..✔︎  Advies over de verkoopstrategie
..✔︎  Een vraagprijs voor de woning
.
Het adviesgesprek duurt ongeveer 45 minuten en is geheel vrijblijvend. Na afloop zit je dus nergens aan vast. Bij ARE Makelaars doen wij graag ons best voor je, zodat jij goed voorbereid de markt op kunt!

Gratis adviesgesprek

> ARE Makelaars

Makelaar Astrid Soeters heeft mij prima door het verkoopproces geleid en voor een mooie prijs de woning verkocht. Deskundig, benaderbaar en geduldig. Een pluim ook voor het kantoorpersoneel, die goed bereikbaar en zeer vriendelijk waren. Topmakelaar!

Mevr. van Oeveren
Lees alle reviews
> Den Haag NVM Makelaar

Wij hebben een zeer goede ervaringen met ARE Makelaars. Het klein maar zeer kundig team. Wij zullen bij een volgende verkoop weer voor deze makelaar kiezen!

Mevr. de Jong
Lees alle reviews
> Schermafbeelding 2021-06-22 om 17.09.25

Ed Caminada is een aardige beleefde, rustige en vriendelijke man. Ik kan hem echt aanraden. Voor de 2de keer is hij mijn makelaar.

Mevr. van der Moore
Lees alle reviews
> NVM makelaar Den Haag

Het contact verliep altijd met korte lijntjes. Op vrijdag kreeg ik een belletje van de makelaar hoe de bezichtigingen waren verlopen. En er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Mevr. Meelhuijsen
Lees alle reviews