Gratis waardebepaling

Direct de woningwaarde

Wil jij weten of je woning in waarde is gestegen? Doe de gratis online waardebepaling en ontvang binnen twee minuten een actueel waardeadvies.
.
De prijzen in Den Haag zijn historisch hoog. Verkoop je nu je woning met overwaarde, dan profiteer je optimaal van de huidige markt.
.
Doe de online waardebepaling

Voor de beste prijs verkocht

Verkoopmakelaar

De vraag naar woningen is tegenwoordig een stuk groter dan het aanbod. Dat wil niet zeggen dat je als verkoper achterover kunt leunen. Wil je de woning bijvoorbeeld zo snel mogelijk verkopen of wacht je liever op een hoger bod?
 .
Om het maximale uit de verkoop te halen kiezen de meesten voor een verkoopmakelaar. Deze makelaar brengt je woning optimaal onder de aandacht, verzorgt alle bezichtigingen en regelt de verkoop tot in de puntjes. Door scherp te onderhandelen verdient een goede makelaar zichzelf altijd terug.
.
Ben je nog niet zo ver en wil je eerst meer weten over je kansen op de markt? Scroll verder en ontdek het voordeel van een vrijblijvend adviesgesprek!

Aankoopmakelaar Den Haag

Begin met een adviesgesprek

Hoe voorkom je dubbele woonlasten en wat doe je als een koper op het laatste moment afhaakt? Verkoop je voor het eerst, dan heb je vast nog meer vragen. Begin daarom met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we het gehele verkooptraject met je doornemen.
.
Waarom een adviesgesprek?
.✓ Ontvang een uitgebreid waardeadvies
.✓ Samen bepalen we de beste verkoopstrategie
.✓ Advies over juridische/administratieve zaken
.Het kost je niks en je zit nergens aan vast
 .
Na het adviesgesprek weet je precies waar je aan toe bent. Ben je klaar om je woning op de markt te brengen en wil je met ons verder? Als verkoopmakelaar begeleiden wij je van A tot Z. We doen graag ons best voor je!

Neem contact op

Laat hieronder je gegevens achter. Eén van onze medewerkers zal contact met je opnemen om je verkoopwensen door te nemen. Vervolgens kun je een afspraak inplannen om je woning samen met de makelaar te bekijken. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

  > Makelaar Den Haag

  Astrid Soeters is vakkundig, vriendelijk, rustig en heeft zichtbaar plezier in het werk. Mooi resultaat. Heerlijk om met het team Are Makelaars te werken.

  Rijklof van Goensstraat 69
  Lees alle reviews
  > Makelaar Den Haag

  Het is voor ons een lange zoektocht geweest, maar uiteindelijk hebben we met hulp van ARE een heerlijk huis gevonden.

  Koningin Wilhelminalaan 237
  Lees alle reviews
  > Makelaar Den Haag

  Het contact was snel en correct, prettig. Verrichtte alle handelingen met betrekking tot aankoop. Dichtbij, dus dat is prettig. Advies met betrekking tot notaris.

  Norenburg 165
  Lees alle reviews
  > Makelaar Den Haag

  Very happy with the service. Agent helped with the negotiation and provided a valuable advice to finalise the purchase. In our case communication was entirely in English. Happy to recommend.

  Finnenburg 50
  Lees alle reviews