NVM Makelaar Den Haag
Dé NVM Makelaar in Den Haag

Verkoopmakelaar

Je hebt de knoop doorgehakt: je wilt verhuizen. Naar een groter of kleiner huis, de stad in of juist op zoek naar rust. Wat de reden ook is, je gaat een spannende periode tegemoet. Helemaal in deze tijd.
.
ARE is dé NVM makelaar in Den Haag en helpt je de maximale opbrengst te halen uit de verkoop van je woning. Klik op de knop voor meer informatie of scroll verder en ontdek het voordeel van een vrijblijvend adviesgesprek voor de verkoop van je woning.

Wat doet een NVM verkoopmakelaar?
NVM Aankoop Makelaar Den Haag
Klanten geven ons een 9,0

Adviesgesprek

Ben jij van plan je woning binnenkort te koop aan te bieden? Begin dan met een gratis adviesgesprek waarin we het gehele verkooptraject met je doornemen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.
.
Waarom een adviesgesprek?
..✔︎  We vinden je kansen in de markt
..✔︎  Ontvang een handig stappenplan
..✔︎  Antwoord op al je verkoopvragen
..✔︎  Geheel kosteloos en vrijblijvend
.
We adviseren je graag de beste verkoopstrategie, zo weet je precies waar je aan toe bent. Liever een gesprek op afstand? Videobellen is nu ook mogelijk. Scroll verder en kom vrijblijvend in contact met één van onze experts. Zo ga je met een goed gevoel de markt op!

Adviesgesprek aanvragen

Wil je binnenkort je woning verkopen en ben je geïnteresseerd in een gratis adviesgesprek? Laat vrijblijvend je gegevens achter, dan bellen we je terug!

  > ARE Makelaars Den Haag

  Fijn persoonlijk contact, toen zich problemen voordeden met de VVE werden we prima geholpen waardoor alles toch nog goed is afgelopen. Zelfs het voorzitten van een vergadering 's avonds op kantoor was daarvoor geen probleem.

  Thomsonlaan 208
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Mijn makelaar was Astrid Soeters, heel fijn samengewerkt, scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

  Cornelis van der Lijnstraat 72
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Ik ben erg tevreden over Are makelaars, Alles wordt netjes en snel afgehandeld. Ze zijn goed bereikbaar. Echt een top team!

  Steenvoordelaan 138
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  De van tevoren uitgestippelde strategie is exact uitgekomen dit in combinatie met de perfecte begeleiding gaf een super resultaat!

  Juliana van Stolberglaan 312
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Het contact met de makelaar was uitstekend, zij begreep mij heel goed, wat mijn wensen waren en mij ook op de hoogte stelde bij iedere bezichtiging en mailen bij iedere bezichtiging , zodat ik alles op de hoogte was.

  Isabellaland 1162
  Lees alle reviews