Makelaar Den Haag

Dé NVM Makelaar in Den Haag

De Makelaar in Den Haag
Besluit u te verkopen, dan komt er meteen veel op u af. Hoe realiseert u de hoogste verkoopsom en lukt het in de huidige markt wel om een nieuw huis te vinden?

Kies voor begeleiding van een NVM verkoopmakelaar. Deze makelaar verkoopt uw huis tegen de beste prijs en helpt met het vinden van uw nieuwe koop- of huurhuis.

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u meer inzicht in de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek, dan weet u precies waar u aan toe bent!

Huis-verkopen-met-makelaar-2

Begin met een adviesgesprek

ARE, de beste makelaar Den Haag
We nemen het verkooptraject met u door en geven antwoord op uw vragen. Wij kunnen snel inschatten wat voor u de juiste verkoopstrategie is.

✔︎  Een reële vraagprijs voor uw huis
✔︎  Ontvang een handig stappenplan
✔︎  Toelichting werkwijze en tarieven 

Klik op de knop en laat vrijblijvend uw gegevens achter. Onze experts nemen graag de tijd om u te adviseren, zodat u het maximale uit de verkoop haalt!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Wat zeggen onze klanten?


“Toen ik besloot te verkopen heb ik verschillende makelaars gesproken. Met Astrid klikte het direct. Ik had echt het gevoel dat zij het beste met mij voorhad en goed begreep in welke situatie ik zat. En mijn gevoel werd ook daar haar bevestigd. Al met al ben ik zeer tevreden en erg blij met het goede resultaat. Zelfs beter dan ik had verwacht!” – Sue


Bekijk 100+ beoordelingen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Liever een digitale kop koffie? Het adviesgesprek is ook telefonisch mogelijk.

  Bezuidenhout

  De Eerensplein 8

  2593 NA 'S-Gravenhage

  070 30 40 141

  info@are.nl

  Bomen- en Bloemenbuurt

  Thomsonlaan 113

  2565 JA 'S-Gravenhage

  070 30 40 141

  info@are.nl