Dé NVM Makelaar in Den Haag

Als je gaat verkopen komt er veel op je af. Hoe realiseer je de maximale verkoopsom en wat als je geen nieuwe woning kunt vinden? Voor het beste resultaat kies je voor de begeleiding van een NVM verkoopmakelaar.
.
Wij presenteren je woning, regelen de bezichtigingen en onderhandelen namens jou de beste prijs. Meer weten over je kansen op de markt? Scroll verder voor vrijblijvend advies en ons verkoop stappenplan!
.
.
Waarom krijgen wij een 9,0?

Zorgeloos verkopen

Begin met een adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek van ongeveer 45 minuten bekijken we je woning en nemen we alle mogelijkheden met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
.
.. ✔︎  Ontvang direct een vraagprijs
.. ✔︎  Krijg antwoord op al je vragen
.. ✔︎  Advies over de verkoopstrategie 

.
Vraag nu een oriënterend adviesgesprek aan. Het kost niks en je zit nergens aan vast. Wij doen graag ons best voor je, zodat jij goed voorbereid de markt op gaat!

Gratis adviesgesprek aanvragen
Begeleiding van A tot Z

Verkoop stappenplan:

STAP 1

Hoeveel hulp heb je nodig?

Als verkoopmakelaar zorgen we voor optimale presentatie, regelen we de bezichtigingen en onderhandelen namens jou de beste prijs. Heb je zelf een koper gevonden? Schakel onze hulp dan in voor de onderhandeling en het opmaken van de overeenkomst. De werkzaamheden die je vooraf met ons afspreekt bepalen de hoogte van de courtage. Zo werken wij altijd met een pakket op maat!

STAP 2

De vraagprijs bepalen

Tijdens het adviesgesprek lopen we samen door je woning, waarna we een realistisch vraagprijs opstellen. Bij het vaststellen van de vraagprijs kijken we onder andere naar het onderhoud en de prijzen van soortgelijke verkochte woningen. Wil je alvast een indicatie voor de vraagprijs? Doe de gratis waardecheck en ontvang binnen twee minuten een waardeadvies in je mailbox!

STAP 3

Optimale presentatie

Hoe brengen we je woning zo goed mogelijk onder de aandacht van de doelgroep? We beginnen natuurlijk met de aanmelding op Funda en het plaatsen van een bord in de tuin of tegen de gevel. Op basis van onze kennis en ervaring bepalen we de overige middelen die we gaan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van Social media en andere vormen van online adverteren.

STAP 4

De bezichtigingen

Met een handige checklist zorg je ervoor dat de woning er netjes uitziet voor de bezichtigingen. We overleggen met jou een goed moment om de bezichtiging in te plannen. Vervolgens begeleiden wij de mensen door de woning en ook zijn wij de contactpersoon voor de potentiële kopers. Achteraf brengen we verslag uit, zodat je precies weet wat de stand van zaken is.

STAP 5

De beste verkoopsom

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je het maximale haalt uit de onderhandeling. Natuurlijk ben jij uiteindelijk degene die de controle behoudt over het onderhandelingsproces. Wanneer een koper een bod uitbrengt bespreken we dit eerst met jou, waarop we de beste vervolgstappen adviseren. Wij gaan uiteraard voor het maximale onderhandelingsresultaat!

STAP 6

Naar de notaris!

Zodra al het papierwerk door de notaris is ontvangen plannen we een afspraak in voor het tekenen van de akte. Het enige dat nog rest is je handtekening onderaan de akte. Gefeliciteerd, je woning is verkocht! Wil je meer weten over je kansen op de markt? Scroll dan verder en vraag een gratis adviesgesprek aan met onze verkoopmakelaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij je langs om de woning te bekijken. Liever een gesprek op afstand? Videobellen is ook mogelijk!

  > ARE Makelaars Den Haag

  Fijn persoonlijk contact, toen zich problemen voordeden met de VVE werden we prima geholpen waardoor alles toch nog goed is afgelopen. Zelfs het voorzitten van een vergadering 's avonds op kantoor was daarvoor geen probleem.

  Thomsonlaan 208
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Mijn makelaar was Astrid Soeters, heel fijn samengewerkt, scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

  Cornelis van der Lijnstraat 72
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Ik ben erg tevreden over ARE makelaars, Alles wordt netjes en snel afgehandeld. Ze zijn goed bereikbaar. Echt een top team!

  Steenvoordelaan 138
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  De van tevoren uitgestippelde strategie is exact uitgekomen dit in combinatie met de perfecte begeleiding gaf een super resultaat!

  Juliana van Stolberglaan 312
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars Den Haag

  Het contact met de makelaar was uitstekend, zij begreep mij heel goed, wat mijn wensen waren en mij ook op de hoogte stelde bij iedere bezichtiging en mailen bij iedere bezichtiging , zodat ik alles op de hoogte was.

  Isabellaland 1162
  Lees alle reviews