Kans maken op de woningmarkt?

De vraag naar woningen is tegenwoordig een stuk groter dan het aanbod. Door de toenemende concurrentie lijkt overbieden op woning eerder regel dan uitzondering. Dit maakt verhuizen voor de meesten een zenuwslopende ervaring.
.
Om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel de markt op gaat geef antwoord op de meest gestelde vragen van onze klanten:.
.
       1. Hoe vind ik de ideale woning?
       2. Wat is de waarde van mijn woning?
       3. Hoe kan ik het best beginnen?

1. Zoekopdracht 

Ben jij al een tijdje op zoek naar de ideale woning? Plaats dan een gratis zoekopdracht en bespaar jezelf de eindeloze zoektocht. Kies je woonwensen en de wijken waarin je wilt zoeken.
.
Je ontvangt dagelijks een handig overzicht met het nieuwste aanbod van alle NVM Makelaars in Den Haag. Vaak zelfs een paar dagen vóórdat ze op Funda staan.
.
Na het plaatsen van de zoekopdracht ontvang je één keer per dag een e-mail met woningen die nieuw op de markt zijn gekomen. Het kost je niks en je zit nergens aan vast.

2. Waardebepaling 

Ben jij benieuwd of je woning de afgelopen jaren in waarde is gestegen? Ontvang binnen twee minuten de actuele waarde van je woning.
.
De gratis waardebepaling combineert data van de gemeente, de verkoopprijzen van woningen in de buurt en de specificaties van je woning. Zo kom je tot een actueel en betrouwbaar waardeadvies.
.
Is dit een goed moment om je huis te verkopen? Ja, de prijzen in Den Haag zijn historisch hoog. Verkoop je nu je woning met overwaarde, dan profiteer je dus optimaal van de huidige markt.

Makelaar Den Haag 4

3. Adviesgesprek 

Wil jij een woning kopen of verkopen en wil je meer weten over je kansen op de markt? Ontdek het voordeel van een vrijblijvend adviesgesprek voor aankoop of verkoop.
.
Tijdens het adviesgesprek krijg je antwoord op al je vragen en je ontvangt een helder plan van aanpak. Kun je vervolgens nog wel wat hulp gebruiken en wil je met ons doorgaan? Wij begeleiden je van a tot z!

Neem contact op

Ik hoop dat ik je met deze blog op weg heb kunnen helpen. Bekijk onze nieuwspagina voor nog meer handige tips en onze werkwijze omtrent Corona. .

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact op. Wij nemen graag de tijd voor je, wanneer het jou uitkomt!
.
Geschreven door Astrid Soeters