Verkoop

Wat is mijn huis waard?.
Aankoopmakelaar in Den Haag
Dé NVM Makelaar in Den Haag


Besluit je te verkopen, dan komt er meteen veel op je af. Hoe realiseer jij de hoogste verkoopsom en lukt het je in deze hectische markt wel iets nieuws te vinden?

Kies voor begeleiding van een NVM verkoopmakelaar uit Den Haag. Deze makelaar haalt het maximale uit de verkoop en vindt samen met jou een nieuwe koop- of huurwoning!

Ben jij je aan het oriënteren en wil je meer inzicht in de mogelijkheden? Scroll verder en begin met een gratis adviesgesprek, dan weet je precies waar je aan toe bent.


Verkoopmakelaar uit Den Haag inschakelen

DSC_0129

Begin met een adviesgesprek


Benieuwd naar de mogelijkheden? Begin met een gratis adviesgesprek waarin we het verkooptraject stapsgewijs met je doornemen en antwoord geven op al je vragen. 

✔︎  Direct een passende vraagprijs  
✔︎  Advies over de verkoopstrategie 
✔︎  Vinden van jouw nieuwe woning 

Klik op de knop en laat vrijblijvend je gegevens achter. Onze makelaar kan je telefonisch adviseren. Uiteraard komen wij net zo graag langs om je woning te bekijken!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Wat is mijn huis waard ARE

Trots op onze succesverhalen


“Toen ik besloot te verkopen heb ik verschillende makelaars gesproken. Met Astrid klikte het direct. Ik had echt het gevoel dat zij het beste met mij voorhad en goed begreep in welke situatie ik zat. En mijn gevoel werd ook door haar bevestigd. Al met al ben ik zeer tevreden en erg blij met het goede resultaat. Zelfs beter dan ik had verwacht.” – Sue


Bekijk 100+ beoordelingen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je wensen te bespreken!

  > DSC_0231

  Goed, helder, geen fouten, marktconform, prettige begeleiding. Niks op aan te merken. Ik raad deze verkoopmakelaar zeker aan.

  Een funda gebruiker
  Lees alle reviews
  > TEAM ARE Makelaars Den Haag

  De snelheid en reactie van Are makelaars is super goed. Ook komen ze erg deskundig over en denken ze goed met je mee tijdens het proces. Ten slot verliep de communicatie ook uitstekend en kwamen ze erg klantvriendelijk over.

  Marc Sonneveldt
  Lees alle reviews
  > ARE Makelaars

  ARE Makelaars heeft mij goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Ook hebben ze mij goed begeleid en kon ik altijd terecht met mijn vragen of emails.

  Anoniem
  Lees alle reviews