Aankoop

Wij hebben iets voor je!

Je weet wat je zoekt en hebt al wat huizen bezichtigd. Maar je wilt beter voorbereid op jacht gaan. Maak dan een afspraak voor een servicegesprek. Daarin vertellen we je alles over het aankooptraject en waar je op moet letten. Daarnaast kun je een zoekopdracht aanmaken. Dan krijg je elke dag een mailtje met het nieuwste aanbod wat voldoet aan jouw eisen. Van alle Haagse makelaars en vaak net iets vóórdat het op Funda verschijnt.

Wil je meer weten over onze aankoopbemiddeling? Er zijn twee mogelijkheden: zorgeloos aankopen of aankopen met een beetje hulp.

Aankoopbeoordelingen Funda

stappenplan

Onze werkwijze

STAP 1

de strategie

Je weet wat je wilt, het soort woning en het aantal kamers in die leuke wijk waar het rustig wonen is met een gezellige winkelstraat om de hoek.

STAP 2

de praktijk

Je hebt al een paar keer een bezichtiging gehad, maar het was óf niet het perfecte huis, óf het was binnen de kortste keren verkocht. Eigenlijk weet je niet zo goed hoe je dit het beste aanpakt en wil je wat beter voorbereid op jacht gaan.

STAP 3

een betere voorbereiding

Begin met het maken van een afspraak voor een servicegesprek. Daarin vertellen we je meer over het aankooptraject en waar je op moet letten. Daarnaast kun je een zoekopdracht aanmaken. Hier kun je al je woonwensen aangeven en krijg je elke dag een mailtje met het nieuwste aanbod. Niet alleen óns nieuwe aanbod, maar dat van alle Haagse makelaars. Vaak net iets vóórdat het op Funda verschijnt.

STAP 4

en dan:

Nu ben je al een stuk beter voorbereid, je hebt je nog niet vastgelegd en het heeft nog geen cent gekost.

Wil je meer weten over onze aankoopbemiddeling? Er zijn twee mogelijkheden: Zorgeloos Aankopen en Aankopen met een Beetje Hulp.

STAP 5

Zorgeloos aankopen

Je zoekt een woning en wilt begeleiding bij de aankoop. Zorgeloos aankopen betekent dat wij je alle zorgen uit handen nemen, op zoek gaan naar een woning, meegaan naar alle bezichtigingen, adviseren, onderzoeken en namens jou onderhandelen tot en met het transport bij de notaris.. Kortom: begeleiding van A tot Z, met ARE makelaars Zorgeloos aankopen.

 

 

STAP 6

Aankoop met een beetje hulp

Je weet heel goed welke woning je wilt kopen en waar. Je hebt tijd om zelf te bezichtigen en onderzoek te doen naar het huis, de buurt en bijvoorbeeld het bestemmingsplan. Als je de woning gevonden hebt die je wilt kopen, schakel je een deskundige in om namens jou te onderhandelen. Dan bel je ARE Makelaars. Vanaf dat moment begeleiden wij je bij de aankoop en laten niet los tot je bij de notaris zit voor de overdracht.

 

EEN WONING KOPEN MET ARE MAKELAARS?

Je bepaalt zelf hoeveel hulp je nodig hebt.

> modern gerenoveerd appartement Bezuidenhout

heerlijk huis

Het is voor ons een lange zoektocht geweest, maar uiteindelijk hebben we, met hulp van ARE, een heerlijk huis gevonden.

een Funda-gebruiker (zoeken en aankoop)
Lees alle reviews
> Aanbevelingen

Grote aanrader

Zeer prettig contact met makelaar Ed Caminada. Deskundig advies. 10% onder de vraagprijs uitgekomen in een 'verkopersmarkt'. Grote aanrader.

een Funda-gebruiker (gerichte aankoop)
Lees alle reviews