NVM Aankoopmakelaar Den Haag
Dé NVM Makelaar in Den Haag

Aankoopmakelaar
In deze tijd komen er vaak meer dan 30 kopers naar een bezichtiging en overbieden lijkt nu zelfs de norm. Maak jij eigenlijk nog wel kans als er zo veel concurrentie is?
Aankoopmakelaar
Om de beste kans te maken kies je voor de begeleiding van een NVM aankoopmakelaar. Wij vinden voor jou de ideale woning en gaan met je mee naar de bezichtiging.
.
Laat ook de onderhandeling over aan een professional en bespaar al snel duizenden euro’s op je droomhuis. Dat is extra budget voor de inrichting of verbouwing!
.
.
Bekijk het aankoop stappenplan

Koopwoningen Den Haag

Begin met een adviesgesprek

Aankoopmakelaar
Ben jij je al een tijdje aan het oriënteren en wil je meer inzicht in de aankoop van een woning? Begin met een vrijblijvend adviesgesprek, wanneer het jou uitkomt.
.
Tijdens deze ontmoeting op één van onze kantoren inventariseren we je wensen en nemen we de aankoop van jouw toekomstige droomhuis rustig met je door.
.
Daarbij leggen we uit waar jij in deze tijd extra op moet letten om een miskoop te voorkomen. Zo ben je goed voorbereid en ga je met een zeker gevoel de markt op!
.
.
Adviesgesprek aanvragen

Waarom krijgen wij een 9,0?

.
Lees de reviews en zie wat je voorgangers vinden van onze aankoopbegeleiding. Bekijk ook de video van Jarl over de aankoop van zijn nieuwe woning in Den Haag!
.
.
Bekijk 100+ reviews

Adviesgesprek aanvragen

Het adviesgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Een telefonisch adviesgesprek is mogelijk.

  > NVM Makelaar Den Haag 1

  Mijn makelaar was Astrid Soeters. Ik heb heel fijn samengewerkt. Ze is scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

  Dhr. Hiddinga
  Lees alle reviews
  > Wat is mijn woning waard?

  ARE Makelaars heeft Kortdaad opgetreden. Het proces liep heel voorspoedig en de manier waarop de makelaar heeft opgetreden was heel goed. Ed heeft me continue op de hoogte gehouden en gaf goed advies richting de volgende stap.

  Dhr. de Goede
  Lees alle reviews
  > Aankoopmakelaar Den Haag

  Na lang wikken en wegen - hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? - besloten we in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Sterker nog: we zijn er buitengewoon blij mee, want ik durf te zeggen dat het ons zonder Ed Caminada niet was gelukt ons droomhuis te kopen!

  Dhr. van der Ploeg
  Lees alle reviews
  > NVM makelaar Den Haag

  ARE Makelaars helped me find a house. They were really patient with me which was nice. They stood by me during the whole process. We couldn't meet face to face but we had video calls.

  Mevr. Hill
  Lees alle reviews