.
Aankoopmakelaar
Dé Aankoopmakelaar in Den Haag


Als je de markt nu al een tijdje in de gaten houdt zul je de aankoop van een huis misschien wat somber inzien. Maak jij met zo veel concurrentie eigenlijk wel kans?

Kies voor begeleiding van een NVM aankoopmakelaar. Wij vinden je droomhuis, gaan met je bezichtigen en besparen je al snel duizenden euro’s op de koopprijs!

Om je zo goed mogelijk te helpen werken wij altijd met service op maat. Geef je zorgen uit handen of schakel ons in op de momenten dat jij onze hulp nodig hebt.


Aankoopmakelaar inschakelen

Kantoor ARE Makelaars Den Haag

Begin met een adviesgesprek


Ben jij je aan het oriënteren en wil je meer inzicht in de mogelijkheden? Begin met een adviesgesprek waarin we het gehele aankooptraject met je doornemen.

✔︎  Ontdek je kansen op de markt 
✔︎  Ontvang een handig stappenplan

✔︎  Toelichting werkwijze en tarieven

Liever een gesprek op afstand? Advies van onze experts is nu ook telefonisch mogelijk. Wij doen graag ons best, zodat jij met een goed gevoel de markt op kunt!


Gratis adviesgesprek aanvragen

Waarom krijgen wij een 9,0?


Bekijk de laatste reviews om te zien wat klanten vinden van onze aankoopbegeleiding.


Bekijk 100+ reviews

Gratis adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter. Wij nemen op werkdagen contact met je op.

  > Schermafbeelding 2021-06-22 om 17.09.25

  We besloten een aantal maanden geleden in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we sindsdien geen seconde spijt van gehad. Want ik durf in alle oprechtheid te zeggen dat het ons zonder Ed Caminada niet was gelukt ons droomhuis te kopen!

  Wieger van der Ploeg
  Lees alle reviews
  > Wat is mijn woning waard?

  Het aankoopproces liep heel voorspoedig en de manier waarop de makelaar heeft opgetreden was heel goed. Als ik belde naar de makelaar werd ik ook altijd goed te woord gestaan. Het was de eerste keer meteen raak bij een huis waar ik mee was gekomen.

  Dhr. Charles de Goede
  Lees alle reviews
  > Astrid Soeters verkoopmakelaar

  Het traject met ARE Makelaars is goed verlopen. We hebben wel flink geluk gehad dat het bij de eerste bezichtiging meteen raak was. Als ik ARE nodig had waren ze altijd beschikbaar. Ook als ik vragen had kwamen ze altijd snel bij me terug met het antwoord.

  Dhr. Ivo
  Lees alle reviews