100% gratis & vrijblijvend

Ja, ik wil graag advies

Aankoop

Meer dan 10 jaar ervaring

Een huis kopen, hoe gaat dat precies? Waar begin je? Wat zijn de regels? Er komt veel op je af. Helemaal in deze tijd. Ben je al het oriënteren en wil je je ideeën voorleggen aan een professional? Kom dan eens langs voor een kopje koffie.

Bij ARE Makelaars beginnen we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we elkaar leren kennen en we samen nadenken over een strategie specifiek voor jouw situatie. Zo werk je met een helder stappenplan. Oftewel, zorgeloos een huis kopen.

Het is ook mogelijk online kennis te maken. Wij maken hiervoor gebruik van videobellen via o.a. Zoom. Scroll verder voor onze werkwijze en ontdek hoe wij jou aan de ideale woning helpen.

Klanten geven ons een 9,3 op Funda

.

stappenplan

Onze werkwijze

STAP 1

De Praktijk

Je hebt al een paar keer een bezichtiging gehad, maar het was toch niet het perfecte huis of het was binnen de kortste keren verkocht aan een ander. Na een tijdje kom je tot de conclusie dat je eigenlijk niet zo goed weet hoe je dit het beste aanpakt. In dat geval is het een goed idee om eens langs te komen voor een kopje koffie en een goed gesprek. Wij zijn benieuwd waar je nog meer tegenaan loopt bij het vinden van je droomhuis. Ben je van plan veel zelf te doen of wil je het volledig uit handen geven?

STAP 2

Welke strategie?

Het kopen van een huis is waarschijnlijk de grootste financiële transactie in je leven. Uiteraard moet deze aankoop gepaard gaan met een goede strategie specifiek voor jouw situatie. Om je situatie in kaart te brengen beginnen wij altijd met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we je alles uitleggen over het aankooptraject. Aan de hand van dit gesprek stippelen we een geschikte strategie uit, zodat jij de beste kans maakt op de huizenmarkt. 

STAP 3

Zoekopdracht plaatsen

Krijg toegang tot de database van alle Haagse makelaars en ontvang de komende twee maanden dagelijks het nieuwste aanbod op je mail. Vaak zelfs vóórdat deze op Funda staat. Hoe werkt het? Je maak simpelweg een zoekopdracht aan op basis van locatie, prijs, oppervlakte, aantal slaapkamers etc. Gaat er een woning in de verkoop die voldoet aan je eisen, dan ontvang je direct een melding. Een zoekopdracht is 100% gratis en vrijblijvend.

STAP 4

Aankopen met een beetje hulp

Je weet heel goed welke woning je wilt kopen en waar. Je hebt tijd om zelf te bezichtigen en onderzoek te doen naar het huis, de buurt en bijvoorbeeld het bestemmingsplan. Als je de woning gevonden hebt die je wilt kopen, schakel je een deskundige in om namens jou te onderhandelen. Het team van ARE Makelaars staat vanaf dat moment voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop en laten niet los tot je bij de notaris zit voor de overdracht.

STAP 5

Zorgeloos aankopen

Je zoekt een woning en wilt begeleiding bij de aankoop. Zorgeloos aankopen betekent dat wij je alle zorgen uit handen nemen, op zoek gaan naar een woning, meegaan naar alle bezichtigingen, adviseren, onderzoeken en namens jou onderhandelen tot en met het transport bij de notaris. Kortom: begeleiding van A tot Z.  Wij doen het werk, zodat jij je kunt richten op de leuke dingen zoals de inrichting van je nieuwe woning en het ontdekken van de wijk.

> modern gerenoveerd appartement Bezuidenhout

Betrouwbare makelaar 10

Ed Caminada van Are Makelaars heeft ons op zeer plezierige en kundige wijze geholpen bij de aankoop van ons droomhuis. Hij is zeer goed bereikbaar, vriendelijk en een heel betrouwbare makelaar. Ook de verdere afhandeling van de koop verloopt soepel dankzij hem. Kortom, we bevelen hem van harte aan.

een Funda-gebruiker (gerichte aankoop)
Lees alle reviews
> Aanbevelingen

Zeer tevreden 10

Van de eerste kennismaking tot de afhandeling: vakkundig, uiterst behulpzaam, had geen betere makelaar kunnen wensen!

een Funda-gebruiker (zoeken en aankoop)
Lees alle reviews