Koopwoningen Den Haag

Vind Zelf De Ideale Woning

huis kopen Den Haag
Zoek jij een woning in Den Haag? Kies je woonwensen en ontvang één maand de nieuwste woningen van alle NVM makelaars. Vaak zelfs vóórdat ze op Funda staan!
huis kopen Den Haag
.
Kies je woonwensen

Aankoopmakelaar-Den-Haag-3-e1629237355198

Goed moment om te verhuizen?

.
De markt is stabiel en er ligt geen crisis op de loer. Toch vraag jij je misschien af of dit wel een goed moment is om te verhuizen. Wij zetten de voordelen op een rijtje!
huis kopen Den Haag
.

Bekijk de voordelen

Koopwoningen Den Haag

Kans maken op je droomhuis?

.
In deze tijd komen er vaak meer dan 30 kopers naar een bezichtiging en overbieden lijkt zelfs de norm. Maak jij eigenlijk nog wel kans als er zo veel concurrentie is?
.
Begin nu met een gratis adviesgesprek en ontdek hoe jij in deze tijd de beste kans maakt op jouw droomhuis. Zo ga je binnenkort met een goed gevoel de markt op!
huis kopen Den Haag
.

Meer over de aankoop

> NVM Makelaar Den Haag 1

Mijn makelaar was Astrid Soeters. Ik heb heel fijn samengewerkt. Ze is scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

Dhr. Hiddinga
Lees alle reviews
> Wat is mijn woning waard?

ARE Makelaars heeft Kortdaad opgetreden. Het proces liep heel voorspoedig en de manier waarop de makelaar heeft opgetreden was heel goed. Ed heeft me continue op de hoogte gehouden en gaf goed advies richting de volgende stap.

Dhr. de Goede
Lees alle reviews
> Aankoopmakelaar Den Haag

Na lang wikken en wegen - hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? - besloten we in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Sterker nog: we zijn er buitengewoon blij mee, want ik durf te zeggen dat het ons zonder Ed Caminada niet was gelukt ons droomhuis te kopen!

Dhr. van der Ploeg
Lees alle reviews
> NVM makelaar Den Haag

ARE Makelaars helped me find a house. They were really patient with me which was nice. They stood by me during the whole process. We couldn't meet face to face but we had video calls.

Mevr. Hill
Lees alle reviews