Wat komt er kijken bij een verkoop?

Voordat je overgaat op de verkoop moet je natuurlijk weten wat de actuele waarde van je huis is.

Wij komen bij je langs voor een gratis waardebepaling. Tijdens deze ontmoeting nemen we de mogelijkheden voor verkoop met je door.

Alvast een indicatie van de waarde? Klik hier voor de gratis waardecheck en ontvang binnen twee minuten een vrijblijvende adviesprijs.

De juiste koper voor je huis

Onze experts zorgen voor optimale zichtbaarheid. Met de inzet van online tools weten zij in korte tijd de juiste doelgroep aan te spreken. 

Zodra we de eerste aanvragen ontvangen plannen wij de bezichtigingen in met potentiële kopers. Uiteraard doen we dit in overleg met jou. 

Ook ontvang je na iedere bezichtiging een terugkoppeling over hoe de bezichtiging is gegaan en wat we van de kijkers kunnen verwachten.

De maximale verkoopsom 

Het was druk bij de bezichtiging en het eerste bod is binnen. We kunnen nu concreet nadenken over de verkoop.

Onze makelaars zijn experts in de onderhandeling en helpen jou dan ook bij het maken van deze belangrijke beslissing.

Door de onderhandelingen over te laten aan een professional realiseer je de maximale verkoopsom tegen de beste voorwaarden.

Overdracht bij de notaris 

Als alle ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de verkoop daarmee onvoorwaardelijk is geworden, werken we toe naar de overdracht.

Alle stukken worden door ons gecontroleerd en we voeren nog een laatste inspectie van je huis uit voordat we naar de notaris gaan.

Wees gerust, ook na de verkoop staan wij nog altijd voor je klaar voor vragen of advies!

Eerst kopen of verkopen?

Door de krapte op de huizenmarkt vraag jij je misschien af of dit wel een goed moment is om te verkopen, want stel dat je straks geen nieuw huis kunt vinden.

Als verkoper bij ARE krijg jij daarom als eerste toegang tot de nieuwste koop- en huurhuizen. Zo sta je direct vooraan in de rij van huizenzoekers en heb je binnen de kortste keren iets nieuws op het oog.

Je kunt ook een gratis zoekopdracht plaatsen. Ontvang één maand de nieuwste koophuizen van alle NVM-makelaars in Den Haag. Vaak zelfs vóórdat ze op Funda staan!

Begin met een adviesgesprek 

Begin met een gratis adviesgesprek waarin we het gehele verkooptraject met je doornemen en je de kans krijgt ons al je vragen te stellen.

✔︎  De actuele waarde van je huis    
✔︎  Ontvang een handig stappenplan
✔︎  Toelichting werkwijze en tarieven 

Heb je liever een gesprek op afstand? Advies van onze experts is ook telefonisch mogelijk.

Laat vrijblijvend je gegevens achter. Wij nemen op werkdagen contact met je op!

Gratis adviesgesprek aanvragen