Het Verkoop Stappenplan

De vraag naar woningen is groter dan ooit. Dat wil niet zeggen dat jij de beste verkoopsom realiseert zonder een goed plan van aanpak.

Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe jij jouw woning zorgeloos, snel en altijd tegen de maximale verkoopsom verkoopt.

Hoeveel is jouw woning waard?

Het eerste dat je moet weten is wat de waarde van jouw woning is. Onze verkoopmakelaar komt graag langs om de woning te inspecteren.

Na afloop ontvang je van ons een reële vraagprijs. Ook nemen we tijdens dit adviesgesprek de mogelijkheden voor verkoop met je door.

Wil jij alvast een waardeindicatie? Doe de gratis online waardecheck en ontvang binnen twee minuten een adviesprijs voor je woning.

Hoeveel hulp heb je nodig?

Om je zo goed mogelijk te helpen werken wij niet met een standaard pakket, maar altijd met service op maat:

Zorgeloos verkopen: geef je zorgen uit handen en laat de verkoop over aan onze professionals. Wij zorgen voor optimale presentatie, organiseren de bezichtigingen en onderhandelen de beste prijs. Ook alle administratieve zaken regelen wij. Oftewel, zorgeloos verkocht.

Verkopen met een beetje hulp: vraag alleen onze hulp op de momenten dat jij dit nodig hebt. Stel dat je bijvoorbeeld zelf een koper hebt gevonden, schakel ons dan in voor de onderhandeling en het controleren van de aktes. Zo heb je toch de zekerheid dat het goed zit.

Eerst kopen of verkopen?

Door het beperkte aanbod twijfel jij misschien of je nu wel moet verkopen, want stel dat je straks zelf geen nieuwe woning kunt vinden.

Als verkoper bij ARE krijg je exclusief toegang tot woningen die nog nergens anders worden aangeboden. Zo sta je direct vooraan in de rij van woningzoekers en heb je binnen de kortste keren een nieuwe woning op het oog.

Uiteraard kan het team van ARE je hierin begeleiden, zodat jij het aan- en verkoopproces perfect op elkaar kunt laten aansluiten.

Bezichtigingen inplannen

Zodra de woning klaar is voor de verkoop komt onze fotograaf langs en kunnen we een geoptimaliseerd Funda profiel aanmaken.

Wij gaan vervolgens aan de slag om je woning bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen en te bezichtigen met potentiële kopers.

We snappen dat dit voor jou als verkoper erg spannend is. Daarom geven we je na iedere bezichtiging een terugkoppeling over hoe de bezichtiging is gegaan en wat we van de kijkers kunnen verwachten.

De beste prijs onderhandelen

Het was druk bij de bezichtiging en het eerste bod is binnen. We kunnen nu concreet over de verkoop nadenken.

Onze makelaars zijn experts in de onderhandeling en helpen jou dan ook bij het maken van deze belangrijke beslissing.

Door de onderhandelingen over te laten aan een professional realiseer je altijd de maximale verkoopsom tegen de beste voorwaarden.

Proosten bij de notaris!

Als alle ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de koop daarmee onvoorwaardelijk is geworden, werken we toe naar de overdracht.

Alle stukken worden door ons gecontroleerd en we voeren nog een laatste inspectie van de woning uit voordat we naar de notaris gaan.

Wees gerust, ook na de verkoop staan wij nog altijd voor je klaar voor vragen of advies!

Laat je vrijblijvend adviseren

Begin met een gratis adviesgesprek voor de verkoop van jouw woning en ga goed voorbereid de markt op.

We nemen het gehele verkooptraject rustig met je door en we leggen uit waar je in deze tijd extra op moet letten.

Na het adviesgesprek weet jij precies waar je aan toe bent en begin je met een zeker gevoel aan de verkoop!
.
.

.