4 handige verhuistips

Wil jij dit jaar verhuizen en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je aan het goede adres!

Verhuizen is vaak een zenuwslopende ervaring. Je moet snel handelen en hopelijk maak je wel de juiste keuzes. Om je op weg te helpen geef ik daarom antwoord op de meest gestelde vragen:

       1. Hoe vind ik het ideale koophuis?

       2. Wat is de waarde van mijn huidige huis?

       3.  Wat is het voordeel van een adviesgesprek?

       4. Welke hypotheek past het best bij mij?

Vind het ideale huis

Het is dringen op de huizenmarkt. Gaat je droomhuis in de verkoop, dan moet je er vlug bij zijn. Helaas blijkt dagelijks het nieuwste aanbod checken al snel een fulltime job.

Kies daarom voor de gratis zoekservice. Schrijf je in en ontvang twee maanden lang een overzicht met het nieuwste aanbod van alle makelaars in de gekozen regio. Vaak zelfs een paar dagen vóórdat de woningen op Funda staan. 

De waarde van je huis

Ga je verhuizen en heb je al een koophuis? Door de drukte op de markt is deze mogelijk in prijs gestegen. Doe de gratis waardecheck en ontdek de actuele prijs van je woning.

Deze tool geeft je een indicatie. Met een taxatie bepaal je de definitieve waarde. De taxateur kan ook tips geven om de waarde van je woning op een voordelige manier te verhogen. 

Ga voor een adviesgesprek

Wil je kopen, verkopen of zelfs allebei? Hoe werkt dat en waar begin je? Wat zijn de regels? Er komt veel op je af. Helemaal in deze tijd. Meld je daarom aan voor een gratis adviesgesprek en kom in contact met één van onze experts. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek krijg je antwoord op al je vragen en je ontvangt een helder plan van aanpak. Kun je vervolgens nog wel wat hulp gebruiken en wil je met ons doorgaan? Wij begeleiden je van a tot z! 

Kies de juiste hypotheek

Koop je voor het eerst een huis, dan is het regelen van de hypotheek waar je vast het meest tegen opziet. Als starter raad ik je twee hypotheekvormen aan:

a. De lineaire hypotheek waarbij je elke maand een deel aflossing en een deel rente betaalt.
b. De annuïteitenhypotheek waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt. 

Wil je weten wat je maximaal kunt lenen en of je in aanmerking komt voor een starters hypotheek? Check de website van DGA Financieel Adviseurs voor antwoord op deze vragen.

Neem gerust contact op

Ik hoop dat ik je met deze blog op weg heb kunnen helpen. Bekijk onze nieuwspagina voor nog veel meer handige tips en onze aangepaste werkwijze omtrent Corona. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op. Wij nemen graag de tijd voor je, wanneer het jou uitkomt!


Deze blog is geschreven door Astrid op 06-06-2020