Mijn favorieten

Onze medewerkers

ARE Makelaars Bezuidenhout

Yolanda van Dijken
Yolanda van Dijken
office manager
Yolanda is een oase van rust in het hectische makelaarsleven. Zij regelt, organiseert, leidt in goede banen en heeft voor iedereen een luisterend oor en een goed advies.
Zij is creatief, houdt van koken, van haar drie zonen en heeft een prachtige buitenkeuken in haar even prachtige achtertuin.
Astrid Soeters
Astrid Soeters
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Astrid doet haar werk gepassioneerd, is consciëntieus, open en recht door zee. Haar lange ervaring en grote kennis maken haar een geweldige belangenbehartiger.
Zij probeert alles uit het leven te halen samen met haar gezin en geniet van reizen, slow food en muziek. Haar roots liggen in Den Haag en haar hart in Italië.

ARE Makelaars Bomen- en Bloemenbuurt

Ed Caminada
Ed Caminada
Register Makelaar - Taxateur (RMT)
Ed is vriendelijk, kundig, zakelijk en betrokken. Hij is een uitstekend onderhandelaar en een creatieve geest, die altijd mogelijkheden ziet en zo vaak tot uitstekende oplossingen komt.
Hij houdt van muziek, architectuur en reizen, vooral naar Engeland en Amerika.
Hans Matzinger
Hans Matzinger
Assistent Makelaars A-RMT
Hans heeft de genen van een notaris en de geestdrift van een makelaar. Hij is bevlogen, enthousiast en houdt altijd eerst het belang van zijn klanten in de gaten. Daarnaast hockeyt hij, is een fanatiek watersporter, staat vol in het leven en geniet elke dag van zijn vier kinderen.
Sandra Bosch
Sandra Bosch
Binnendienst mederwerker
Sandra is de stille kracht op de achtergrond. Zij zorgt voor de cijfers en voor de teksten.
Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 14:30 uur.