Koopwoningen Den Haag

Gratis NVM zoekopdracht

.
Kun jij geen koopwoning vinden of ben je steeds net te laat? Met de NVM zoekopdracht ben jij als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, in je favoriete wijken.
.
Kies zelf je woonwensen en ontvang twee maanden automatisch de nieuwste woningen van alle makelaars in Den Haag. Vaak zelfs vóórdat ze op Funda staan!
.
De gratis NVM zoekopdracht is geheel vrijblijvend en uitschrijven kan met één klik. Kies je woonwensen en voorkom dat je droomhuis aan je voorbijgaat.
.
.
Kies je woonwensen

 

> ARE Makelaars

Mijn makelaar was Astrid Soeters. Ik heb heel fijn samengewerkt. Ze is scherp met een vleugje humor, prima combinatie. Fijn advies, goede terugkoppeling, ook communicatie met het kantoor was goed!

Dhr. Hiddinga
Lees alle reviews
> Den Haag NVM Makelaar

ARE Makelaars helped me find a house. They were really patient with me which was nice. They stood by me during the whole process. We couldn't meet face to face but we had video calls.

Mevr. Hill
Lees alle reviews
> Schermafbeelding 2021-06-22 om 17.09.25

Na lang wikken en wegen - hebben we eigenlijk wel een makelaar nodig? - besloten we in zee te gaan met ARE Makelaars, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Sterker nog: we zijn er buitengewoon blij mee, want ik durf te zeggen dat het ons zonder Ed Caminada niet was gelukt ons droomhuis te kopen!

Dhr. van der Ploeg
Lees alle reviews
> NVM makelaar Den Haag

ARE Makelaars heeft Kortdaad opgetreden. Het proces liep heel voorspoedig en de manier waarop de makelaar heeft opgetreden was heel goed. Ed heeft me continue op de hoogte gehouden en gaf goed advies richting de volgende stap.

Dhr. de Goede
Lees alle reviews