Verhuur

Nog nooit zo makkelijk

Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning. Hiermee helpen wij je graag.

De gemeente stelt veel eisen aan de verhuurder. Denk natuurlijk aan de woonruimte zelf, het contact met de huurders en tal van andere regels en wetten. ARE Makelaars neemt deze zorgen graag van je over.

Wij helpen je ook geschikte huurders vinden. Hierbij laten wij niks over aan het toeval. Uiteraard screenen wij potentiële huurders onder andere op hun kredietwaardigheid en identiteit.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan via de onderstaande knop. Wij nemen graag de tijd voor je wanneer het jou uitkomt

DIRECT aanmelden

stappenplan

Onze werkwijze

STAP 1

De juiste strategie

Het lijkt best simpel, het verhuren van een huis. Je ruimt de boel op, koopt een bos tulpen en maakt wat mooie foto’s. Je schrijft een enthousiaste tekst waarin je alle voordelen van je woning opnoemt. En dan zorg je dat het geheel op internet terechtkomt.

STAP 2

IS DAT ZO?

In je enthousiasme vergeet je misschien wel wat te checken.

Bijvoorbeeld: wat staat er in de nieuwe Huisvestingsverordening van de gemeente Den Haag? Is de huur niet te hoog of te laag? Heeft de huurder een woonvergunning nodig? En hoe zit het met het opzeggen van de huur en huurbescherming?

STAP 3

Wie mag er huren?

Dat leuke stelletje waaraan je graag wilt verhuren, moet je daar niet wat meer van weten voordat ze in je huis gaan wonen? Is hun inkomen wel genoeg of misschien juist teveel voor de huur die je vraagt? En hebben ze een gezond betalingsverleden?

STAP 4

Toch maar een beetje hulp van een deskundige?

Geen probleem, wij helpen je graag om de juiste huurders te vinden en checken altijd hun achtergrond met behulp van een creditcheck. Daarnaast zijn we op de hoogte van alle regels en wetten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

JE WONING VERHUREN MET ARE?

Wij hebben ervoor doorgeleerd.

  > gemonderniseerd appartement Valkenboskwartier

  Aanbevelingen 9

  Hele traject precies zo gelopen zoals makelaar vantevoren had aangegeven. Top gegaan dus; niets dan lof!

  een Funda gebruiker (verkoop Bezuidenhout)
  Lees alle reviews
  > Aanbevelingen

  Aanbevelingen

  Het contact verliep altijd met korte lijntjes. Op vrijdag kreeg ik een belletje van de makelaar hoe de bezichtigingen waren verlopen. En er werd goed geluisterd naar mijn wensen en goede adviezen gegeven.

  Mevr. E. Meelhuijsen / Isabellaland 924
  Lees alle reviews