Huren ARE Makelaars
Aanhuur

Waar ben je naar op zoek?

Een geschikt huurhuis in de vrije sector kan moeilijk te vinden zijn. Je kunt daarom het beste een makelaar inschakelen om je kansen te vergroten.

Wij kunnen je adviseren over welke soort woning het beste bij je past en welke buurt valt binnen je budget. Vervolgens gaan wij op zoek naar een huurhuis dat overeenkomt met jouw wensen en eisen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan via de onderstaande knop. Wij helpen je graag aan een nieuwe woning.

DIRECT aanmelden

stappenplan

Hoe werkt dat?

STAP 1

Om te beginnen

Wat heel belangrijk is bij het huren van een huis: heb je je papieren op orde? Zorg dat je over een verklaring van je huidige verhuurder beschikt, dat is een belangrijk document. En heb je nog geen vast contract? Misschien kan je werkgever een intentieverklaring opmaken.

STAP 2

Wat zoek je precies?

Het geschikte huurhuis vinden kan een flinke klus zijn. Een appartement met een mooi uitzicht of een huis met een tuin? Midden in de stad of juist in een rustige buitenwijk? En wat is je budget? Dat laatste heeft veel te maken met je salaris, de meeste verhuurders werken met een inkomenseis die gelinkt is aan je netto- of brutoloon.

STAP 3

Waar gaan we zoeken?

Wij hebben contact met relaties die beschikken over goede huurhuizen en -appartementen. Daarnaast horen wij via collega-makelaars als eerste van woningen die nieuw op de markt komen.

STAP 4

De afwikkeling

Hebben we iets gevonden? Dan zorgen we dat er een duidelijk huurcontract opgemaakt wordt en begeleiden we je totdat je de sleutel hebt.

EEN WONING HUREN VIA ARE MAKELAARS?

Dat gaat een stuk makkelijker!

    > Aanbevelingen

    Aanbevelingen

    Wij waren min of meer per ongeluk het perfecte huis tegengekomen. ARE makelaars sprong heel snel in, gaf ons een goed advies over het huis en wist vervolgens ook nog een beetje te onderhandelen over de prijs. Ondanks onze slechte bereikbaarheid (!) was de communicatie telkens snel en to the point.

    gebruiker van Funda (huren)
    Lees alle reviews