Hoe gaan wij om met het virus?

Beste klanten,

De maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd hebben ook voor onze kantoren grote gevolgen. Paniek? Nee hoor, helemaal niet. We gaan door, maar we passen onze werkzaamheden wel een beetje aan. Waar mogelijk worden afspraken uitgesteld, maar wie al bezig is een huis te (ver)kopen, hoeft zich geen zorgen te maken. 

Je bent uiteraard welkom bij ons op kantoor, maar vanzelfsprekend hanteren wij de richtlijnen zoals geadviseerd door het RIVM. Om de projecten van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk voort te zetten zullen wij de komende periode maximaal gebruik maken van de beschikbare digitale mogelijkheden. 

Indien u niet langs wil of kan komen verlopen de aankoop- en verkoopgesprekken via video connectie. Daarnaast heeft u de optie om live een woning te bezichtigen via een Whatsapp videogesprek of FaceTime. Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de koopakte online te tekenen via een beveiligde link die alleen voor u beschikbaar is. 

Heeft u vragen over de verdere afhandeling van lopende projecten, neem dan telefonisch contact met ons. Zoals u begrijpt is het ook voor ons onduidelijk welke maatregelen het kabinet nog zal treffen. Wij houden u op de hoogte via de mail.

Blijf gezond!