Het Aankoop Stappenplan

Als je de markt in de gaten houdt zul je het wellicht wat somber inzien. Gelukkig zijn er genoeg kansen om voor een goede prijs te kopen.

Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe wij ervoor zorgen dat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning!

Je kansen op de woningmarkt

Doordat de vraag veel groter is dan het aanbod komen er in deze tijd vaak zelfs meer dan 30 potentiële kopers af op een bezichtiging.

Dat wil niet zeggen dat je op voorhand al kansloos bent. Met de hulp van een aankoopmakelaar sta jij bij de volgende bezichtiging vooraan.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek voor aankoop voorzien we je van een realistische kijk op je kansen op de woningmarkt.

Hoeveel hulp heb je nodig?

Om je zo goed mogelijk te helpen werken wij niet met een standaard pakket, maar altijd met service op maat:

Zorgeloos kopen: geef je zorgen uit handen en laat de aankoop over aan professionals. Wij vinden de ideale woning, gaan met je mee naar de bezichtiging en onderhandelen namens jou de beste prijs. Ook alle administratieve zaken regelen wij. Oftewel, zorgeloos gekocht.

Kopen met een beetje hulp: vraag alleen onze hulp op de momenten dat jij dit nodig hebt. Stel dat je bijvoorbeeld zelf een woning hebt gevonden, schakel ons dan in voor de onderhandeling en het controleren van de aktes. Zo heb je toch de zekerheid dat het goed zit.

De ideale woning vinden

Allereerst maken we een zoekprofiel aan op basis van je woonwensen, zodat we gericht op zoek kunnen naar de ideale woning.

Vervolgens zetten we ons grote netwerk in van makelaars en verkopers om binnen korte tijd een geschikte woning te vinden. Ook hebben wij toegang tot woningen in de stille verkoop; woningen die niet te vinden zijn op Funda.

Wil jij jezelf alvast oriënteren op het woningaanbod? Plaats een gratis NVM zoekopdracht en ontvang één maand vrijblijvend de nieuwste woningen van alle NVM makelaars in Den Haag. Vaak zelfs vóórdat ze op Funda staan!

Samen naar de bezichtiging

Zodra wij je droomhuis op het oog hebben lichten wij je in. Bevalt deze woning je, dan plannen we direct een bezichtiging.

De verkoper neemt jou bij de bezichtiging veel serieuzer wanneer jij je laat begeleiden door een bekende aankoopmakelaar.

Een aankoopmakelaar bekijkt de woning niet met emotie, maar puur professioneel en kan je dus voorzien van realistisch advies.

De beste prijs onderhandelen

Als je na de bezichtiging nog steeds een goed gevoel hebt over de woning kan het spannende proces van de onderhandeling beginnen.

Onze makelaars zijn experts in de onderhandeling en helpen jou dan ook bij het maken van deze belangrijke beslissing.

Zij weten precies welk bod je het beste kunt uitbrengen en hoe je deze moet ‘aankleden’ om de beste kans te maken.

Door de onderhandelingen over te laten aan een professional bespaar jij al snel duizenden euro’s op de aankoop van een woning.

Proosten bij de notaris!

Als alle ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de koop onvoorwaardelijk is geworden, werken we toe naar de overdracht.

Alle stukken worden door ons gecontroleerd en we voeren nog een laatste inspectie van de woning uit voordat we naar de notaris gaan.

Wees gerust, ook na de aankoop staan wij nog altijd voor je klaar voor vragen en advies!

Laat je vrijblijvend adviseren

Begin met een gratis adviesgesprek voor de aankoop van een woning en ga goed voorbereid de markt op.

We nemen het gehele aankooptraject rustig met je door en we leggen uit waar je in deze tijd extra op moet letten.

Na het adviesgesprek weet jij precies waar je aan toe bent en begin je met een zeker gevoel aan de aankoop!
.
.

.